Italská chuť – švýcarská kvalita.

Caffé Chicco d’Oro – švýcarská prémiová káva pro náročnou gastronomii.

Švýcarsko nejsou jen Alpy, Švýcarsko je také kus Itálie. A Ticino je tou nejlepší Itálií ve Švýcarsku – zde je káva Chicco d’Oro doma.

Tato rodinná pražírna se značkou kávy Chicco d’Oro, dnes patří ke stále oblíbenějším kávám nejen v Evropě ale již po celém světě.

Příběh kvality a úspěchu se píše od roku 1949, kdy pan Valsangiacomo, pražil kávu pro místní ve městě Balerna. Na samém jihu Švýcarska, na hranici s Itálií, v těsné blízkosti města a jezera Como, kudy prochází jedna z hlavních evropských obchodních cest mezi severem a jihem. Tak byla naše káva prověřena i obchodníky z celé Evropy a prakticky se od samého počátku stala velmi žádaná a oblíbená, nejen mezi místními právě pro svoji chuť, kvalitu a osobitost.

Nyní, kdy společnost vede vnuk zakladatele, celá pražírna těží právě ze své historie a zakládá si na tradičním postupu pražení a originální receptuře všech svých káv. Jádrem je stále stejná filozofie založená na kvalitě a chuti. Švýcarská důslednost a kvalita s italským přístupem ke kávě jsou promítnuty do každého upraženého zrna, do každého šálku kávy, který si z naší kávy dopřejete.
Jediné důležité je, zdali Vám káva chutná.

A o to se snažíme i my, v České republice, když chceme každému z Vás, dopřát opravdu lahodný doušek kávy Chicco d’Oro. Náš přístup je založen na lásce ke kávě, přesně podle filozofie pana Valsangiacomo, kdy káva Vám musí především chutnat. Vše ostatní je pak bezvýznamné.

Káva, kterou Vám dovážím přímo z pražírny, je vždy čerstvá a pečlivě vakuově balená. Je pro mě důležité, abyste vždy dostali kávu přesně tak, jak čekáte. Čerstvě praženou a voňavou – stejně, jak ji mám rád i já.

Se svou tradicí pražení kávy a svou snahu o kvalitu se tak řadí k předním evropským pražírnám.

0 Tags: , , , ,